Hotel Tips Som Du Virkelig Trenger å Lære

Å bestille hotell kan være en vanskelig opplevelse, spesielt hvis du ikke er kjent med området du skal bo i. Du kan også slutte å betale mye mer enn du hadde tenkt, takket være skjulte avgifter. Så her er noen tips for å hjelpe deg med å finne det perfekte hotellet til en pris som passer for deg.

Hvis du har forlatt fasiliteter hjemme, spør resepsjonen. Ofte trenger du ikke å gå ut for å kjøpe ting som tannkrem og tannbørster. Resepsjonen har vanligvis kramper tilgjengelig for kundene uten kostnad overhodet. Klart det er bare noen få dollar lagret, men hver dollar teller.

Kjenn hotellets innsjekkingstider. Noen forsømmelse spørre hva innsjekkingstiden er og komme til hotellet når deres rom for å være tilgjengelig fordi de glemmer å sjekke denne kritiske detalj. Ring resepsjonen for å finne ut om du tror du vil være tidlig.

Hvis du vet at du må ringe fra hotellrommet ditt, må du kontrollere at du har gratis Wi-Fi-service. I stedet for å bruke telefonen på rommet, og bli ladet en arm og et ben, bruk en Internett-telefontjeneste som er gratis. For eksempel er både Skype og Line muligheter.

Bestill din avtale så tidlig som mulig. Den beste massasje terapeuter er godt kjent på feriesteder, så gjør reservasjonen tidlig og bok ved navn der det er mulig.

Unngå å bruke telefonen på hotellet for å ringe. Hvis du ikke har en mobiltelefon, vil det være en god idé å kjøpe en forhåndsbetalt telefon for å ringe under oppholdet. Det eneste unntaket bør være hvis gratis lokale samtaler er inkludert i romprisen.

Når du bestiller rommet ditt, får akkurat det du ønsker. Hvis du vil ha en god utsikt, sørg for at du får en. Hvis du ønsker å være borte fra bassengområdet, sørg for at du får det også. Se på et oppsett av hotellet før du ringer eller bestiller, slik at du har en god idé om hva du kan forvente.

Hvis du er bekymret for miljøet, kan det være lurt å ta en «grønn» ferie. Det er mange hoteller rundt. Noen av de nyere hotellene er bygget til grønne standarder og er sertifisert grønt. Noen eldre Inns bare velge ett eller flere av flere øko-vennlig, slik at de kan vise miljøbevissthet. Spør din booking agent for å hjelpe deg med å identifisere miljøvennlige hoteller.

For å holde dine uforutsette utgifter på et minimum, spesielt når du bor på et hotell utenfor USA, spør om kostnaden for trådløst Internet t før du sjekker inn, og spesielt før du logger deg på første gang. Noen hoteller ikke avslører kostbare per minutt kostnader for Internett-tilgang, men de vil sikkert vises på regningen.

Som du allerede vet, kan det å finne det perfekte hotellet ta litt planlegging og forskning. Men du vil oppdage at bruk av tipsene ovenfor vil gjøre det så mye enklere og kan spare deg for en betydelig sum penger. Så husk disse tipsene og begynn å planlegge ditt neste hotellopphold.